Runtastic Pro

Runtastic Pro 5.0.1

De perfecte metgezel bij het sporten

Runtastic is een app voor sporters die hun prestaties willen bijhouden en verbeteren.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel gegevens worden opgeslagen
  • Gemakkelijk prestatie-analyse
  • Volgen op de kaart
  • Geen 3G-verbinding nodig
  • Alle sporten

TEGEN

  • Enkele onjuistheden in de gegevens

Excellent
9

Runtastic is een app voor sporters die hun prestaties willen bijhouden en verbeteren.

Actief bezig zijn met je smartphone!

 

Runtastic is een app die je meeneemt bij het sporten. Je ziet hoe lang je hebt getraind, welke afstand je hebt afgelegd, hoe snel je was, hoeveel calorieën je hebt verbrand en nog veel meer. Met GPS-tracking (geen 3G-verbinding nodig) geeft Runtastic je positie en route weer op Google Maps.

Runtastic houdt een geschiedenis van al je trainingen bij. De gegevens zie je in de vorm van tekst of afbeeldingen, waardoor je je sterke en zwakke tijden kunt analyseren of meerdere sessies vergelijkt. Zo zie je of bepaalde omstandigheden (het weer, je stemming, etc.) invloed hebben op je training.

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Runtastic niet alleen geschikt voor hardlopers. De app is zo aan te passen dat je er ook mee kunt wandelen, kajakken, voetballen, zwemmen en nog veel meer.

Via de app heb je ook toegang tot diverse trainingsschema's om zo je sportieve prestaties nog beter te ontwikkelen. Met een snelkoppeling luister je naar de muziek die op je telefoon staat opgeslagen.

Verbeterd ontwerp en ergonomie

In de eerdere versies was de interface van Runtastic nogal verwarrend, maar de ontwikkelaars hebben veel vernieuwd en het ontwerp is nu veel ergonomischer.

Via de zijbalk heb je toegang tot alle functies. Hier pas je bijvoorbeeld de weergegeven gegevens aan en de meeteenheden.

Eén van de beste in dit genre

 

Runtastic is één van de beste apps in het genre. Vele sporters zijn al fan. Jammer alleen dat er soms onjuistheden in de metingen zitten.

Runtastic Pro

Download

Runtastic Pro 5.0.1

Beoordelingen about Runtastic Pro

Promotie×